06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Groei

Breng mensen, data en technologie samen

Ondernemer, boost vandaag nog jouw online succes.

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

sommige bedrijven willen dat het gebeurt, veel mensen wensen dat het gebeurt, maar jij dwingt het af dat het gebeurt.

Stap in de wereld van growth hacking. Ontsluit het potentieel van je organisatie door digitale marketing te combineren met innovatieve sales processen om exponentiële groei te creëren. Met mij als partner kun je er zeker van zijn dat jouw organisatie ook het maximale uit haar online aanwezigheid haalt.

Mensen, data en technologie verenigen om samen een ultieme klantbeleving te realiseren.

Welke thema’s zijn voor jouw organisatie belangrijk ?

Het juiste bericht op het juiste moment.

Dezelfde boodschap aan al jouw online bezoekers tonen is niet bijzonder effectief. Laat bezoeker zich speciaal voelen met persoonlijke berichten – het is een trefzekere manier om de betrokkenheid van je bezoekers te vergroten.

> Lees verder

Meer leads genereren met content.

Het vinden van de juiste leads is een cruciaal onderdeel van succes geworden – en met meer beschikbare databronnen wordt het steeds lastiger. Inzicht in wie je waneer het beste kunt benaderen zal je een voorsprong geven op je concurrentie.

> Lees verder

Datadriven met 360° klant-profielen.

Je kunt er niet meer omheen: klantdata. Het is dé grondstof van digital marketing en moderne sales. Maar helaas ligt klantdata niet voor het oprapen. Je moet het vinden, verzamelen en vertalen naar bruikbare inzichten voor jouw organisatie.

> Lees verder

Meer clicks en meer conversie.

Top of mind blijven bij prospects en weten wanneer ze je product of dienst nodig hebben is essentieel voor elk succesvol bedrijf. Weten wat het juiste moment is om contact op te nemen kan een nieuwe lead opleveren.

> Lees verder

Impactvolle proposities ontwikkelen

Verspil je energie en middelen niet aan een propositie die niet eens in het oog springt van je klanten. Ga voor een bewezen en innovatieve aanpak, zodat je erop kunt vertrouwen dat er een propositie wordt ontwikkelt waar jouw klanten echt op zitten te wachten.

> Lees verder

Als Business Accelerator is technologie mijn beste vriend. Content, data en personalisatie zijn bij uitstek onderwerpen waarbij ik me als een vis in het water voel.

Van het claimen van de juiste positionering, het creëren van een heldere strategie tot en met de realisatie van inspirerende proposities. Samen werken wij aan jouw marketing en sales uitdagingen, met de slimste technologische oplossingen die vandaag beschikbaar zijn.

Demand Generation in slechts drie stappen

Demand Generation in slechts drie stappen

Je kan mij altijd bellen via: 06 – 15 270 602Ontdek waarom onderstaande drie fases van Demand Generation ook jouw potentiële klanten helpen hun problemen te begrijpen en vervolgens te kiezen voor jouw innovatieve oplossing of propositie.Blog Overzicht 1. Unaware...

MRR, TCV, ACV, TAM, Churn van data naar toegevoegde waarde

MRR, TCV, ACV, TAM, Churn van data naar toegevoegde waarde

Je kan mij altijd bellen via: 06 – 15 270 602Financiële KPI's (Key Performance Indicators) helpen je om de financiële prestaties van je bedrijf te meten. Ze geven een duidelijk overzicht van alle inkomsten en uitgaven. Hiermee kunnen ondernemers beter begrijpen wat er...

BHAG, marktaandeel berekeningen en de S-Curve

BHAG, marktaandeel berekeningen en de S-Curve

Je kan mij altijd bellen via: 06 – 15 270 602Groei is essentieel. Of je nu een starter bent of al jaren onderneemt, het vaststellen van realistische groeidoelstellingen is van strategisch belang. Maar hoe stel je realistische doelen? Middelen die je kunt overwegen te...

Alexander heeft marketing binnen IF Technology naar een hoger niveau getild. We hebben intensief samengewerkt om de hele keten van strategie tot uitvoering te verbeteren en te versnellen. Essentieel is zijn bereidheid zich te verdiepen in ons bedrijf en de processen die lopen. 

Martijn van Aarssen

CEO, IF Technology

Wil je je business daadwerkelijk een boost geven? Ben je op zoek naar een online-marketeer? Stop met zoeken! Bij Alexander ben je absoluut aan het juiste adres. Met zijn deskundigheid, daadkracht en drive realiseert hij aantoonbaar resultaat in jouw business!

Mark Leidelmeijer

Teammanager, RadarVertige

Alexander heeft de positionering van SPEYK verder aangescherpt en de bijbehorende transformatie begeleid. De aangescherpte doelgroepen en bijbehorende proposities zijn nu consistent doorgetrokken binnen de organisatie. Met de energie en passie van Alexander hebben we dit in mum van tijd kunnen realiseren.

Almar te Nijenhuis

CEO, SPEYK

Succes

Groei ook slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

6 + 7 =

Creëer vandaag nog voor jouw organisatie de juiste basis voor digitale groei.

Breng marketing en sales processen echt samen. Stop met op zichzelf staande applicaties en ontschot je datasilo’s. Vorm één commercieel proces door marketing en sales activiteiten optimaal de klantreis te ondersteunen. Op basis van relevante data sturen we samen realtime bij voor maximaal resultaat. Verras je klanten met waardevolle content en creëer een unieke klant beleving gedurende jouw gehele commercieel proces. Niet meer; “ik denk dat deze klant het relevant vindt?” Maar juist; “ik weet dat ze het willen!” Alexander ter Meulen Business Accelerator