06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Groei

Breng mensen, data en technologie samen

Ondernemer, boost vandaag nog jouw online succes.

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Sommige bedrijven willen dat het gebeurt, veel mensen wensen dat het gebeurt, maar jij dwingt het af dat het gebeurt.

Om het potentieel van je organisatie te ontsluiten, is het essentieel om digitale marketing te combineren met innovatieve salesprocessen, waardoor exponentiële groei mogelijk wordt. Door mensen, data en technologie te bundelen, kun je een ultieme klantbeleving creëren. Geef je bedrijf vandaag nog een boost en zet de volgende stap naar succes!

Welke thema’s zijn voor jouw belangrijk?

Het juiste bericht op het juiste moment.
Het tonen van dezelfde boodschap aan al je online bezoekers is niet bijzonder effectief. Door persoonlijke berichten te gebruiken, kunnen bezoekers zich speciaal voelen, wat een gegarandeerde manier is om hun betrokkenheid te vergroten.

> Lees verder

Meer leads genereren met content.
Het genereren van geschikte leads is een essentiële factor voor succes geworden, en met de toenemende beschikbaarheid van databronnen wordt het steeds uitdagender. Het begrijpen van het ideale moment en de juiste benadering van potentiële klanten zal je een voorsprong geven ten opzichte van je concurrentie.

> Lees verder

Datadriven met 360° klant-profielen.
Klantdata is onmisbaar geworden in de wereld van digitale marketing en moderne verkoop. Het is de basis waarop strategieën worden gebouwd. Helaas is klantdata niet zomaar beschikbaar. Het vergt inspanning om het te vinden, verzamelen en om te zetten naar waardevolle inzichten die relevant zijn voor jouw organisatie.

> Lees verder

Meer clicks en meer conversie.
Het blijven hangen in de gedachten van potentiële klanten en weten wanneer ze behoefte hebben aan je product of dienst is van cruciaal belang voor elk succesvol bedrijf. Het kennen van het juiste moment om contact op te nemen kan resulteren in nieuwe leads.

> Lees verder

Impactvolle proposities ontwikkelen
Het is belangrijk om je energie en middelen niet te verspillen aan een propositie die niet de aandacht trekt van je klanten. Kies in plaats daarvan voor een bewezen en innovatieve aanpak, zodat je erop kunt vertrouwen dat je een propositie ontwikkelt waar jouw klanten echt op zitten te wachten.

> Lees verder

Als Business Accelerator is technologie mijn beste vriend. Content, data en personalisatie zijn bij uitstek onderwerpen waarbij ik me als een vis in het water voel.

Van het claimen van de juiste positionering, het creëren van een heldere strategie tot en met de realisatie van inspirerende proposities. Samen werken wij aan jouw marketing en sales uitdagingen, met de slimste technologische oplossingen die vandaag beschikbaar zijn.

Demand Generation in slechts drie stappen

Demand Generation in slechts drie stappen

Je kan mij altijd bellen via: 06 – 15 270 602Ontdek waarom onderstaande drie fases van Demand Generation ook jouw potentiële klanten helpen hun problemen te begrijpen en vervolgens te kiezen voor jouw innovatieve oplossing of propositie.Blog Overzicht 1. Unaware...

MRR, TCV, ACV, TAM, Churn van data naar toegevoegde waarde

MRR, TCV, ACV, TAM, Churn van data naar toegevoegde waarde

Je kan mij altijd bellen via: 06 – 15 270 602Financiële KPI's (Key Performance Indicators) helpen je om de financiële prestaties van je bedrijf te meten. Ze geven een duidelijk overzicht van alle inkomsten en uitgaven. Hiermee kunnen ondernemers beter begrijpen wat er...

BHAG, marktaandeel berekeningen en de S-Curve

BHAG, marktaandeel berekeningen en de S-Curve

Je kan mij altijd bellen via: 06 – 15 270 602Groei is essentieel. Of je nu een starter bent of al jaren onderneemt, het vaststellen van realistische groeidoelstellingen is van strategisch belang. Maar hoe stel je realistische doelen? Middelen die je kunt overwegen te...

Alexander heeft marketing binnen IF Technology naar een hoger niveau getild. We hebben intensief samengewerkt om de hele keten van strategie tot uitvoering te verbeteren en te versnellen. Essentieel is zijn bereidheid zich te verdiepen in ons bedrijf en de processen die lopen. 

Martijn van Aarssen

CEO, IF Technology

Wil je je business daadwerkelijk een boost geven? Ben je op zoek naar een online-marketeer? Stop met zoeken! Bij Alexander ben je absoluut aan het juiste adres. Met zijn deskundigheid, daadkracht en drive realiseert hij aantoonbaar resultaat in jouw business!

Mark Leidelmeijer

Teammanager, RadarVertige

Alexander heeft de positionering van SPEYK verder aangescherpt en de bijbehorende transformatie begeleid. De aangescherpte doelgroepen en bijbehorende proposities zijn nu consistent doorgetrokken binnen de organisatie. Met de energie en passie van Alexander hebben we dit in mum van tijd kunnen realiseren.

Almar te Nijenhuis

CEO, SPEYK

Succes

Groei ook slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

1 + 14 =

Creëer vandaag nog voor jouw organisatie de juiste basis voor digitale groei.

Breng marketing en sales processen echt samen. Stop met op zichzelf staande applicaties en ontschot je datasilo’s. Vorm één commercieel proces door marketing en sales activiteiten optimaal jouw klantreis te ondersteunen. Op basis van relevante data sturen we samen realtime bij voor maximaal resultaat. Verras je klanten met waardevolle content en creëer een unieke klant beleving gedurende het gehele commercieel proces.

Niet meer; “ik denk dat deze klant het relevant vindt?”
Maar juist; “ik weet dat ze het willen!”

Alexander ter Meulen
Business Accelerator