Branding as a Service

Scoor op een slimme manier een warme lead.

Zet zo snel mogelijk onbekende websitebezoekers om in waardevolle leads. Om ze vervolgens om te zetten naar mooie nieuwe klanten. Breng, op een slimme en geautomatiseerde wijze, het juiste bericht op het juiste moment bij de juiste contactpersoon onder de aandacht. Zo maak je communicatie persoonlijker en relevanter.

 

Waarom ActiveCampaign?

Je krijgt inzicht in wat bezoekers doen op je website en je kunt gericht de interacties van je bezoekers opvolgen. Stel eenvoudig doelen en conversies in en maak formulieren die passen bij het doel. Volg inschrijvingen op en stuur notificaties naar je organisatie voor persoonlijke opvolging.

Gestructureerde onboarding

Bij de onboarding wordt jouw ActiveCampaign account ingericht zodat het direct als marketing & sales instrument gebruikt kan worden.

Slim verrijken van CRM

CRM van ActiveCampaign biedt uitgebreide mogelijkheden om jouw klantdata te beheren. Een laagdrempelig systeem om al je contacten te beheren en segmenteren.

Inspirerende workshops

Om snel aan de slag te gaan krijg je verschillende workshops of trainingen. Dit met als doel om ActiveCampaign sneller te leren, zodat je zelf aan de slag kan.

Talloze integraties

Krijg inzicht in jouw gewenste en noodzakelijke datastromen en integreer eenvoudig met ActiveCampaign. Het einddoel is meer inzicht en minder beheer.
W

Eigen templates

ActiveCampaign templates op maat in jouw eigen huisstijl. Zowel voor je website als voor het optimaliseren van landingspagina’s, blogs of e-mails.
v

Aan de slag?

Ervaar zelf wat de mogelijkheden zijn van ActiveCampaign en hoe deze oplossing jouw organisatie verder helpt om verder te professionaliseren.

Ben je benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie? 

Vraag dan gerust een gratis demonstratie aan.

Je wordt geholpen met het opzetten van strategie, het uitwerken van je customer journey, het instellen van e-mail flows en verdere monitoring om slimme optimalisaties toe te passen. Ik geef je graag wat eerste tips via de chat. Of schrijf je vrijblijvend in voor een demonstratie. Leuk!

Site tracking

Leadscoring

Goal tracking

w

Notificaties

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.