Branding as a Service

Zet nu jouw klanten echt centraal.

Elk gesprek wat je met een potentiële klant voert moet draaien om de klant, niet om product of diensten. Sales gebaseerd op het Verander FrameWork van SenseWise stelt de klant namelijk echt centraal. Het verkoopproces wordt aangepast aan het aankoopproces van de klant. Dat betekent dat je pas met een potentiële klant in contact treedt, wanneer hij of zij daar echt klaar voor is.

 

Rits marketing en sales samen

Nog te vaak zie ik marketing en sales als twee aparte afdelingen binnen organisaties. Geen ideale situatie, want sales begint bij marketing: de potentiële klant antwoord geven op zijn vragen en hem helpen met het afleggen van zijn klantreis is de eerste prioriteit.

w

Sparringpartner voor directie

Als ondernemer gaat je volle aandacht uit naar het runnen van de organisatie en ben je niet altijd bij machte veranderingen te omarmen en te realiseren.

g

Alignment van marketing & sales

Gedeelde doelstellingen spelen een belangrijke rol in de alignment van marketing en sales. Door samen dezelfde doelstellingen na te streven ontstaat pas echt één team met één taak.

Optimalisatie van marketing

Moderne marketing begint bij de kernvraag waarom? Wie is jouw ideale klant? Wat is het juiste merkverhaal voor jouw organisatie?

Automation van marketing & sales

Met slimme software kunnen we terugkerende marketing- en salesprocessen automatiseren en contacten voorzien van relevante en gepersonaliseerde informatie.

Optimalisatie van sales

Moderne sales creëer je door te stoppen met sturen op doelstellingen en te starten met sturen op activiteiten.

Voor cultuurverandering

Cultuur is de fundamentele voorwaarde voor verandering van een organisatie. Keer op keer blijkt weer dat de menselijke factor de kritische succesfactor is gedurende het proces.

Contact 

06 - 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.