Branding as a Service

Authentieke content genereert echt meer leads.

Met het inzetten van het Lead FrameWork van SenseWise zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten je online vinden, met die informatie die ze echt nodig hebben.

 

Want content is en blijft King

Het draait namelijk allemaal om het creëren en delen van waardevolle content en het helpen van jouw doelgroep in elke fase van zijn of haar klantreis. Met de juiste aanpak realiseer je een exponentiële groei aan verkeer en dus leads. Wil jij meer weten over het Lead FrameWork? Lees dan mijn blog: “Top of Mind blijven met het Lead FrameWork“.

Wil je weten hoe jouw marketingstrategie nog verder te optimaliseren is met het Lead FrameWork van SenseWise? Neem dan gerust contact met me op en ik help je graag met het vraagstuk rondom jouw marketingstrategie.

w

Sparringpartner voor directie

Als ondernemer gaat je volle aandacht uit naar het runnen van de organisatie en ben je niet altijd bij machte veranderingen te omarmen en te realiseren.

g

Alignment van marketing & sales

Gedeelde doelstellingen spelen een belangrijke rol in de alignment van marketing en sales. Door samen dezelfde doelstellingen na te streven ontstaat pas echt één team met één taak.

Optimalisatie van marketing

Moderne marketing begint bij de kernvraag waarom? Wie is jouw ideale klant? Wat is het juiste merkverhaal voor jouw organisatie?

Automation van marketing & sales

Met slimme software kunnen we terugkerende marketing- en salesprocessen automatiseren en contacten voorzien van relevante en gepersonaliseerde informatie.

Optimalisatie van sales

Moderne sales creëer je door te stoppen met sturen op doelstellingen en te starten met sturen op activiteiten.

Voor cultuurverandering

Cultuur is de fundamentele voorwaarde voor verandering van een organisatie. Keer op keer blijkt weer dat de menselijke factor de kritische succesfactor is gedurende het proces.

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.