Dit is jouw kans om je bedrijf naar een nog hoger plan te tillen. Ken jij modellen als The Golden Circle van Simon Sinec, of de Archetypes van Carl Gustav Jung. Het zijn modellen die waardevolle en nieuwe inzichten geven over de identiteit en het juist positioneren van je bedrijf. Het zijn nieuwe inzichten waar jij gegarandeerd direct mee aan de slag wilt gaan.

Door de praktische insteek van de workshop ‘Positioneer jouw bedrijf in 3 uur’, doe je gemakkelijk contacten op met andere ondernemers of directeuren. Zij hebben wellicht ook vergelijkbare vraagstukken en ambities zoals jij. Kortom; Samen leren met, door én van elkaar.

21 januari 2020 – Van 09:00 tot 12:00 uur
Voor wie: iedereen die ondernemend is
Lunch, hapjes en drinken zijn inbegrepen.

CASE
Akulaan 2
6717 XN Ede



Ochtendprogramma

09:00 uur – Ontvangst en registratie 
Onderling kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee.

09:30 uur – Waarom ben je met jouw organisatie begonnen?
De Golden Circle in een model wat  in kaart brengen wat, hoe en waarom jouw zich onderscheidt van anderen. Want Loyaliteit van jouw klanten bereik je met een overtuigend verhaal.

Iedereen weet wat hij doet, een gedeelte weet hoe hij het doet, maar weinigen weten waarom hij het doet.

Simon Sinek

11:00 uur – Verhoog het vertrouwen van klanten vandaag
Sterke merken zijn gebaseerd zijn op één Archetype. Leer hoe je jouw organisatie kan positioneren en versterk daarmee de herkenbaarheid. Want consequent positioneren leidt tot een hoger gevoel van vertrouwen en loyaliteit. 

Alles wat ons in anderen interesseert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf.

Carl Gustav Jung

12:30 uur – Tijd voor netwerken en een uitgebreide lunch

Waarom bij CASE?

Omdat CASE de wereld mooier kleurt. Met communicatie in beeld, taal en campagnes. Vandaag, morgen en ver daarna. En elke organisatie die na deze workshop behoefte heeft om nog even te sparren met mensen vol vakmanschap en creativiteit zijn dan bij CASE op de juiste plek. Omdat jouw resultaat telt. Kijk maar eens op hun website.

Met vriendelijke groet,

Alexander ter Meulen
Business Accelerator
+31 (0)6 – 15 270 602