Je herkent het vast wel: Hoe blijf je in beeld bij prospects? Hoe weet je wanneer iemand jouw product of dienst nodig heeft? Hoe weet je wanneer prospects klaar zijn om een koopbeslissing te nemen en kiezen ze dan voor jou of juist voor de concurrent?

Met het Lead FrameWork van SenseWise zorg je ervoor dat jouw organisatie altijd ‘top of mind’ blijft en zichtbaar is binnen het netwerk. In zeven stappen creëer je de relevante content en distribueer je het gericht in jouw netwerk om de doelgroep(en) te bereiken. 

Samen een strategie ontwikkelen
Op basis van bewezen methodes, verrijkt met doelstellingen van jouw organisatie, ontwikkelen we samen een effectief marketing en sales strategie.

Samen een plan maken
De strategie vormt de basis voor jouw online merkplan. Marketing en sales slim combineren met een mix aan heldere doelen en acties, uitgezet in de tijd. Met als resultaat dat marketing en sales afdelingen nauwgezet gaan samenwerken.

Samen relevante content maken
Blogs, whitepapers, casestudies, video’s of podcasts. Allemaal unieke content om jouw doelgroep(en) te verwonderen en te verbazen.

Focus op gerichte publicaties en campagnes
Samen publiceren en distribueren wij de content daar waar het moet zijn. Gefocused op relevantie om de juiste doelgroep(en) te bereiken en te vergroten.

Van data naar informatie
Van data, naar informatie, naar toegevoegde waarde. Samen analyseren wij de online data om de effectiviteit van elke publicatie en/of campagne te beoordelen. Met als doel te blijven leren van het online gedrag van de doelgroep(en).

Nieuwe inzichten altijd benutten
Op basis van deze nieuwe inzichten, scherpen we samen de content aan. Verbeteren we landingspages op jouw website en verrijken wij samen call to actions. Met als doel conversie door traffic, downloads en inschrijvingen te blijven verhogen.

Daadwerkelijk leads genereren
Al deze activiteiten van strategie, planning, content, campagnes en optimalisatie leveren daadwerkelijk leads op om te converteren naar nieuwe klanten. Lees hier maar eens wat klanten over het Lead FrameWork zeggen.