Het Verander FrameWork

Samen brengen we je van slimme idee naar daadwerkelijk doen.

“Innovatie komt ook voort uit het nee kunnen zeggen tegen 1.001 verschillende onderwerpen” – Steve Jobs

In veel organisaties is de grootste uitdaging niet het bedenken van nieuwe projecten. De echte uitdaging is het kiezen van de juiste en deze met succes uitvoeren.

In deze vierde stap gaan we het samen doen. Samen introduceren we nieuwe tools en oplossingen waar iedereen eerst mee mag gaan experimenteren om zo ook teleurstellingen te voorkomen. Processen worden gestructureerd en duurzaam geïmplementeerd. Want zonder een strakke uitvoering komen jouw plannen niet tot z’n recht. We gaan het gewoon echt doen.

 

Wat mag je van deze stap verwachten

Denk hierbij aan een customer journey. Het is de reis die een klant aflegt om tot een koop bij jou over te gaan. Weet dus wanneer je moet inspireren, informeren en helpen met beslissen.

Focus ook op een goed klantprofiel. In een profiel staat beschreven hoe jouw buyer persona’s in het leven staan. Wat zijn of haar motieven en drijfveren zijn, maar ook wat zijn angsten en twijfels zijn. Als je dit weet, kun je ook gerichter deze doelgroep aanspreken.

Marketing komt neer op merken bouwen. Branding dus. Door branding voelt bijvoorbeeld jouw oplossing betrouwbaarder, gebruiksvriendelijker en beter dan de andere. Bekijk nog eens in 1 minuur hoe SenseWise dit doet.

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.