Het Verander FrameWork

Bouw een team om je heen op basis van werkelijke kwaliteiten.

“Organisaties zijn door hun aard ontworpen om orde en routine te bevorderen. Het zijn daarmee helaas ook onherbergzame omgevingen voor innovatie” – Theodore Levitt

De paradox hier is dat het creatieve proces van innovatie ook georganiseerd moet worden, zeker als organisaties groter worden. En je moet dit doen terwijl je er rekening mee houdt dat bureaucratie en procedures uitstekende manieren zijn om innovatieprojecten te vertragen en te demotiveren.

Maar we gaan wel door. Door met de juiste verkoop en marketing competenties, zodat iedereen op zijn plek zit. Verwonder en verbaas iedereen over hoe de verandering binnen jouw organisatie in gang is gezet. Om vervolgens echt door te groeien is het belangrijk om je onderneming op een aantal fundamentele zaken aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan product marktcombinaties omdat marktontwikkelingen dat vereisen.

 

Samen scenario’s bepalen voor de komende jaren?

Ben je geïnteresseerd? SenseWise denkt graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw organisatie.

Laten we beginnen met een kennismaking om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen ontdekken we dan welke samenwerking het beste bij jouw ideeën, plannen of doelstellingen past. Bekijk nog eens in 1 minuur hoe SenseWise dit doet.

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.