Het Verander FrameWork

Die ene droom waardoor je bent begonnen. Weet je die nog?

“Sommige mensen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt en anderen dwingen af dat het gebeurt” – Michael Jordan

De enige manier om te voorkomen dat jouw organisatie wordt ingehaald, is door ervoor te zorgen dat jouw innovatiekracht minimaal gelijk is aan die van jouw concurrenten en potentiële disruptors.

De wereld verandert. Het is daarom nu het uitgelezen moment om te reflecteren, om jezelf opnieuw uit te vinden. Het biedt een kans om zaken daadwerkelijk anders aan te pakken. Wie ben je, wat vind je belangrijk en wat zijn je ambities?

In deze eerste stap werken we samen aan een nieuwe droom. Een droom die we samen doorvertalen naar een goed onderbouwde visie. Dit voorkomt bij de verandering een schok of valse hoop binnen jouw organisatie.

 

Wat mag je verwachten van deze stap

De Golden Circle helpt ons vaststellen wat de ‘waarom’ is. Samen claimen we het juiste Archetype om de rol en positionering van jouw organisatie scherp te definiëren. Uiteindelijk zoeken we naar de juiste bijpassende kernwaarden.

De Golden Circle is een simpel maar krachtig model wat eenvoudig in kaart brengt wat, hoe en waarom een bepaalde organisatie zich onderscheidt van anderen.

Van sterke merken is bekend dat ze gebaseerd zijn op één bepaald Archetype. Een Archetype beschrijft uiteindelijk de unieke karaktereigenschappen van het merk.

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.