Het Verander FrameWork

Veranderen gaat in stappen. Het is een reis. Je moet het maar durven.

“Het is niet de sterkste die overleeft, maar juist degene die zich het beste weet aan te passen aan de verandering” – Charles Darwin

In een tijdperk van snelle veranderingen en meerdere technologische krachten moeten organisaties wendbaar zijn. Traditionele opeenvolgende ontwikkelingscycli schieten tekort in termen van hun time-to-market, maar ook in termen van succes.

In deze derde stap durven we samen een doordacht plan te creëren. Een plan waarmee je ook eventuele chaos gaat voorkomen en de veranderingen daadwerkelijk kan gaan omarmen. Want samenwerkingen binnen je organisatie kunnen onder druk komen te staan. Veel daarvan kun je natuurlijk zelf oplossen. Maar sommige vraagstukken zijn complex en hebben impact op jouw organisatie, maar ook op jou als ondernemer.

 

Wat mag je van deze stap verwachten

Een merk bouwen is geen raketwetenschap. Het is een kwestie van de juiste stappen zetten, vragen stellen en keuzes maken. Vervolgens daar consistent en consequent er naar te blijven handelen. Ondernemers die dit inzien, hebben vervolgens een inspirerende uitstraling naar klanten, maar ook naar de medewerkers zelf.

Marketing en sales komt nu neer op het bouwen van jouw merk, ook wel branding genoemd. Door branding slim toe te passen voelen de oplossingen van jouw organisatie betrouwbaarder, gebruiksvriendelijker en daarmee beter dan die van de concurrent. Door branding laat je jouw doelgroep(en) bewust stil staan bij de betekenis van jouw organisatie en de producten en diensten die je verkoopt. Bekijk nog eens in 1 minuur hoe SenseWise dit doet.

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.