Voor elke groeifase

Jouw authentieke
onderscheidende vermogen vinden.

Groei is leuk als het goed gaat, maar het kan ook stressvol zijn voor je medewerkers en daarmee dus ook voor je organisatie. Of je nu een starter bent of al jarenlang onderneemt, verbaas iedereen met je vernieuwde inzichten. Want samen zullen we kritisch, maar vooral pragmatisch een nieuw bedrijfsfootprint samenstellen.

 

Waar we voor staan en voor gaan

Groei gaat in stappen. Een reis waarin je als ondernemer allerlei uitdagingen tegenkomt. Uitdagingen die je het hoofd moet bieden om verder te kunnen komen.

Iedere ondernemer en onderneming is uniek, de uitdagingen daarmee ook. Wij ontwikkelden samen een gestructureerde aanpak om oplossingen te vinden voor jouw uitdagingen. Het vertrek is altijd vanuit twee vragen: Waar sta jij in jouw ondernemersreis en ga je heen in je volgende groeistap?

Gezamenlijk werken aan een vernieuwde en heldere visie. 100% transparant over alle belangen werken we aan een zeer effectief plan. De juiste middelen en competenties vinden en inzetten is bij SenseWise vervolgens ‘Business as Usual’.

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.