Wat zeggen de klanten

Pragmatisch, enthousiast, authentiek en gedreven.

Ervaring van een ander is waardevoller dan het verkoopverhaal zelf. Reviews spelen daarom een belangrijke rol bij het aangaan van een eventuele nieuwe zakelijke relatie. Lees daarom maar eens een aantal reviews. 

Of lees een van de spotlight verhalen van SenseWise. Bijvoorbeeld SPEYK uit Veenenedaal, IF Technology uit Arnhem, ITON uit Veenendaal of i4 uit Ede.

 

Alexander heeft marketing binnen IF Technology naar een hoger niveau getild. We hebben intensief samengewerkt om de hele keten van strategie tot uitvoering te verbeteren en te versnellen. Essentieel is zijn bereidheid zich te verdiepen in ons bedrijf en de processen die lopen. Daarbij blijft de link naar sales altijd in beeld waarmee ook de return on investment in beeld blijft. Dat in combinatie met zijn enthousiasme maakt hem een waardevol partner.

Martijn van Aarssen

CEO, IF Technology

Een jaar of 5 geleden zijn we met SPEYK overgegaan naar een nieuwe positionering. Maar je moet scherp blijven en voorop lopen het liefst. Alexander heeft de positionering van SPEYK verder aangescherpt en de bijbehorende transformatie begeleid. De aangescherpte doelgroepen en bijbehorende proposities zijn nu ook consistent doorgetrokken binnen de gehele organisatie. Met de energie en passie van Alexander hebben we dit in mum van tijd kunnen realiseren.

Almar te Nijenhuis

Directeur, SPEYK

Pragmatisch, enthousiast, authentiek, ervaring zijn in mijn ogen de kwaliteiten die Alexander met zich meebrengt en die onze samenwerking tot een succes maken, waarbij Alexander ons helpt te werken aan een op sales afgestemde lead genererende marketingstrategie. Daar hadden we dan ook echt behoefte aan. Samen krijgen we alles voor elkaar.

Bendert Post

Manager Marketing & Sales, ITON

Gedreven tot op het bot. Alexander legt vraagstukken in je organisatie bloot en steekt tegelijkertijd de handen uit de mouwen. Belangrijk daarbij is dat hij uit ervaring weet wat werkt. Hij geeft altijd verhelderende inzichten en stelde kritische vragen, maar altijd in het belang van de toekomstige koers van mijn bureau. Een absolute aanrader als je wilt ontwikkelen of versnellen met de business!

Helen van den Oever

Directeur, CASE

Alexander ter Meulen is een energieke en creatieve dienstverlener voor ontwikkeling en profesionalisering van Marketing en Sales. Met de juiste en kritische vraag in combinatie met zijn creativiteit en energieke houding krijgt hij het voor elkaar dat je persoonlijk en dan ook je onderneming de volgende en juiste stappen zet.

Bart Loose

Directeur, NTP

Een echte professional, dat is wat Alexander is. Een mooi mens, dat is wie Alexander is. Elkaar uitdagen en scherp houden maar met respect voor de persoon, dat is hoe wij samenwerken om de sales en marketing van CTS IT te herstructureren. Een uitdagende klus waar Alexander zijn tanden inzet en niet meer loslaat. Zonder Alexander waren wij niet in zo’n korte tijd zover gekomen!

Hannes de Paauw

Directeur, CTS IT

Met een complete transformatie in gedachten van huisstijl, producten, diensten en procedures hebben wij Alexander de opdracht gegeven voor de footprint, uitwerking en begeleiding van dit ambitieuze traject. Mede door zijn passionele inzet en handen-uit-de-mouwen aanpak staat de nieuwe organisatie binnen de gewenste termijn en kunnen we de komende jaren met een professionele uitstraling bouwen, beschermen en beheren. We zijn trots op het geweldige resultaat!

Marcel Uittenbogaard

Directeur, ActiveView

Van o tot 100 in 6 seconden hoor ik soms mensen zeggen. Dit is mijn ervaring, niet met een auto, maar met Alexander die zeer gemotiveerd en gestructureerd te werk gaat.
Ons vraagstuk voor het opzetten van een professionele salesafdeling heeft Alexander vol overtuiging, passie en ervaring voltooid.
De stappen die daarbij zijn gemaakt en de overtuiging van Alexander op onze medewerkers heeft ertoe geleid dat er in korte tijd een uniek concept is gecreëerd.

Michel van de Pol

Directeur, i4PROJECTS

Energiek & enthousiast, dat is Alexander en de manier waarop hij onze identiteit opnieuw heeft vastgesteld.

Robert van Essenveld

Directeur, iXL Hosting

Met zijn passie, gedrevenheid en zakelijk inzicht heeft Alexander zich bewezen als een prachtige katalysator voor EF2.

Evan Pierik

Directeur, EF2

Contact 

06 – 15 270 602

Crescendopad 3
6842DL Arnhem

Van maandag tot vrijdag
Tussen 08:00 – 18:00 uur

KVK 57694168
BTW NL002259271B65
NL43 INGB 0008 3140 86

Updates

Graag deel ik mijn visie en geef ik mijn opinie over actuele thema’s. Door naar mijn updates pagina te gaan vind je nieuwsberichten, blogs en aankondigingen voor trainingen.