06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Boost

Als ondernemer heb je dromen en ambities

Geef je business vandaag nog een boost.

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Als ondernemer heb je dromen en ambities. Je wilt jouw bedrijf laten groeien, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken?

Met de vijf stappen – Dromen, Denken, Durven, Doen en Doorgaan – bied ik je een gestructureerde en geïntegreerde aanpak om jouw ambities werkelijkheid te maken. Ben je er klaar voor? Om te durven denken buiten de gebaande paden? Om te doen wat nodig is om te groeien? Dan nodig ik je uit om met mij mee te gaan op deze reis. Samen zetten we stappen en bereiken we nieuwe hoogten.

De vijf stappen van de BusinessBooster

Dromen: "Jouw visie, mijn expertise"

Slimme oplossingen voor business development, marketing en sales.

Je hebt een droom om jouw bedrijf te laten groeien, maar je weet niet hoe. Bij SenseWise begrijpen we dat elke droom uniek is en we zijn hier om je te helpen deze te verwezenlijken. We bieden slimme oplossingen op het gebied van business development, marketing en sales om jouw droom werkelijkheid te maken.

Je hebt een visie voor je bedrijf, maar je hebt moeite om deze om te zetten in concrete acties en doelen. Met de slimme oplossingen van SenseWise zet je jouw visie om in haalbare doelen en acties die leiden tot groei en succes.

Denken: "Inzicht in data, inzicht in kansen"

Digitale marketing-experts met data-analysevaardigheden.

Nu je weet wat je wilt bereiken, is het tijd om na te denken over de beste strategie om daar te komen. Bij SenseWise zijn we experts op het gebied van digitale marketing en data-analyse. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en gebruiken deze kennis om effectieve strategieën te ontwikkelen voor jouw bedrijf.

Je hebt wel ideeën over hoe je jouw marketing en sales kunt verbeteren, maar je hebt geen duidelijke strategie en geen idee waar te beginnen. Door samen te werken met SenseWise, krijg je toegang tot digitale marketingexperts en data-analysevaardigheden die je helpen bij het opzetten van een effectieve strategie die leidt tot meetbare resultaten.

Durven: "Blijf niet onopgemerkt"

Unieke selling points (USP’s) identificeren en uitbuiten.

Het is tijd om te durven en de volgende stap te zetten. Bij SenseWise helpen we je om jouw unieke selling points (USP’s) te identificeren en uit te buiten. We zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden van de concurrentie en opvalt in de markt.

Je twijfelt of je nieuwe marketing- en verkoopstrategieën durft uit te proberen, omdat je bang bent voor de impact op je bedrijf. Met SenseWise als partner durf je nieuwe marketing- en verkoopstrategieën uit te proberen en je USP’s effectief te benutten, omdat je weet dat je hiermee je concurrentie voor blijft.

Doen: "Maak je ideeën waar"

Optimalisatie van marketing- en verkoopprocessen.

Je hebt nu een strategie en je weet wat je wilt bereiken. Het is tijd om actie te ondernemen en jouw marketing- en verkoopprocessen te optimaliseren. Bij SenseWise ondersteunen we je bij het opzetten van digitale marketing- en verkoopstrategieën, SEO en social media marketingcampagnes.

Je hebt wel ideeën en plannen, maar je loopt vast in de uitvoering en het ontbreekt je aan de tijd en middelen om deze tot leven te brengen. Door de ondersteuning van SenseWise bij het optimaliseren van je marketing- en verkoopprocessen, krijg je meer tijd en middelen om je ideeën en plannen daadwerkelijk uit te voeren en te groeien.

Doorgaan: "Kennis is de sleutel tot succes"

Uitstekende training en ondersteuning.

Je hebt de eerste stappen gezet en jouw bedrijf groeit. Maar om te blijven groeien, moet je blijven leren en jezelf en jouw team blijven ontwikkelen. Bij SenseWise geloven we dat kennis de sleutel is tot succes en bieden we uitstekende training en ondersteuning om jou en jouw team de benodigde vaardigheden en kennis te bieden om succesvol te zijn.

Je hebt wel successen geboekt, maar je weet niet hoe je deze kunt blijven herhalen en verder uitbouwen. Met de uitstekende training en ondersteuning van SenseWise blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en krijg je de tools en vaardigheden om je successen te blijven herhalen en uit te bouwen.

De Businessbooster bestaat uit vijf stappen die zijn ontworpen om je te begeleiden bij elke fase van je groeiproces. We beginnen met dromen en eindigen met doorgaan. Tijdens de reis help ik je jouw strategie te ontwikkelen, je unieke selling points te identificeren, je marketing- en verkoopprocessen te optimaliseren en jezelf en je team te blijven ontwikkelen.

Het is een unieke en krachtige methode om jouw bedrijf te laten groeien. Het bestaat uit vijf stappen die we samen inzetten om jouw doelen en ambities werkelijkheid te maken.

Het draait om het durven dromen van grootse plannen, het ontwikkelen van de beste strategieën, het identificeren van jouw unique selling points en het optimaliseren van jouw marketing- en verkoopprocessen.

Alexander heeft marketing binnen IF Technology naar een hoger niveau getild. We hebben intensief samengewerkt om de hele keten van strategie tot uitvoering te verbeteren en te versnellen. Essentieel is zijn bereidheid zich te verdiepen in ons bedrijf en de processen die lopen. 

Martijn van Aarssen

CEO, IF Technology

Wil je je business daadwerkelijk een boost geven? Ben je op zoek naar een online-marketeer? Stop met zoeken! Bij Alexander ben je absoluut aan het juiste adres. Met zijn deskundigheid, daadkracht en drive realiseert hij aantoonbaar resultaat in jouw business!

Mark Leidelmeijer

Teammanager, RadarVertige

Alexander heeft de positionering van SPEYK verder aangescherpt en de bijbehorende transformatie begeleid. De aangescherpte doelgroepen en bijbehorende proposities zijn nu consistent doorgetrokken binnen de organisatie. Met de energie en passie van Alexander hebben we dit in mum van tijd kunnen realiseren.

Almar te Nijenhuis

CEO, SPEYK

Start

Boost vandaag nog je business

Verwonder en verbaas jezelf!

13 + 12 =

Start vandaag met jouw Businessbooster

Het begint allemaal met dromen. Je moet weten wat je wilt bereiken om de juiste richting te kunnen bepalen. Maar alleen dromen is niet genoeg, je moet ook nadenken over de beste manier om daar te komen. Daarom hebben we stap twee: denken. We helpen je bij het ontwikkelen van een strategie die past bij jouw bedrijf en doelen.

Maar het is niet genoeg om alleen te denken, je moet ook durven. Stap drie is daarom gericht op het identificeren en uitbuiten van jouw unieke selling points. We helpen je om jezelf te onderscheiden en op te vallen in de markt. En als je durft, dan kun je ook echt gaan doen.

Stap vier is gericht op het optimaliseren van jouw marketing- en verkoopprocessen. We helpen je bij het opzetten van digitale marketing- en verkoopstrategieën en marketingcampagnes.

Maar het houdt niet op bij stap vier, het gaat om stap vijf: doorgaan. Want als je blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen, dan kun je blijven groeien. We bieden daarom uitstekende training en ondersteuning om jou en jouw team de benodigde vaardigheden en kennis te bieden om succesvol te blijven.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator