06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Content is en blijft King

Authentieke content genereert meer leads.

Content en campagnes die daadwerkelijk leads genereren en converteren naar klanten.

Alles draait om inzicht

Data en de wens om goed inzicht te hebben is niet nieuw. De hoeveelheid data die verzameld wordt neemt exponentieel toe en daarmee ook de complexiteit en het overzicht . Om nog maar niet te spreken over het succesvol uitvoeren van marketing of sales acties op basis van deze data en inzichten.

Alleen de juiste data

Met slimme software kunnen we samen terugkerende marketing- en salesprocessen automatiseren en contacten voorzien van relevante en de juiste gepersonaliseerde informatie. Van data, naar waarde, naar toegevoegde waarde.

Schaalbaar werken

Creëer een centrale omgeving voor al jouw marketingtools en data. Zo houdt je kostbare tijd om echt te focussen op die gepersonaliseerde klantreis. Op deze manier werk aan een online ervaring die de juiste klanten aantrekt en bindt.

Alexander heeft de positionering van SPEYK verder aangescherpt en de bijbehorende transformatie begeleid. De aangescherpte doelgroepen en bijbehorende proposities zijn nu ook consistent doorgetrokken binnen de gehele organisatie. Met de energie en passie van Alexander hebben we dit in mum van tijd kunnen realiseren.

Almar te Nijenhuis

CEO, SPEYK

Gedreven tot op het bot. Alexander legt vraagstukken in je organisatie bloot en steekt tegelijkertijd de handen uit de mouwen. Belangrijk daarbij is dat hij uit ervaring weet wat werkt. Hij geeft altijd verhelderende inzichten en stelde kritische vragen. Een absolute aanrader als je wilt ontwikkelen of versnellen met de business!

Helen van den Oever

Directeur, CASE

Groei

Groei slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

10 + 2 =

Maak je eigen organisatie ook digitaal succesvol.

Samen kijken wij met een scherpe blik naar welke data nu echt nodig is voor welk doel. Daarna werken we aan de best integraties en zorgen we ervoor dat jouw data verandert in marketing en sales resultaten.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator