06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Bereik jij je klant?

Authentieke content genereert meer leads.

Content en campagnes die daadwerkelijk leads genereren en converteren naar klanten.

Alles draait om inzicht

Omdat gegevens in ongekend tempo blijven groeien, moeten bedrijven ze benutten om weloverwogen marketing- en verkoopbeslissingen te nemen. Of je je nu richt op lokale organisaties of een wereldwijd bereik nastreeft, ik kan je helpen een effectieve strategie op te stellen die het beste haalt uit elk beschikbaar kanaal – van social media campagnes tot SEO optimalisatie – zodat je maximaal rendement uit je marketing en sales investeringen haalt.

Alleen de juiste data

Vergeet vervelende handmatige processen – laten we je marketing- en verkoopinspanningen geautomatiseerd, gepersonaliseerd en dynamisch maken. Met slimme software kan ik je in een mum van tijd van gegevens naar toegevoegde waarde brengen! Blijf in sync met de veranderingen en groei die je bedrijf doormaakt en geef je klanten online een kijkje in alles wat jouw merk speciaal maakt.

Schaalbaar groeien

Creëer een centrale omgeving voor al jouw marketingtools en data. Stroomlijn activiteiten om tijd en energie te besparen, terwijl je een uitzonderlijke online ervaring levert. Ben je klaar om je klantervaring naar een hoger niveau te tillen? Ontgrendel ongekende bedrijfsgroei en zorg voor opmerkelijke online ervaringen voor elk van je prospects en klanten.

Alexander heeft de positionering van SPEYK verder aangescherpt en de bijbehorende transformatie begeleid. De aangescherpte doelgroepen en bijbehorende proposities zijn nu ook consistent doorgetrokken binnen de gehele organisatie. Met de energie en passie van Alexander hebben we dit in mum van tijd kunnen realiseren.

Almar te Nijenhuis

CEO, SPEYK

Gedreven tot op het bot. Alexander legt vraagstukken in je organisatie bloot en steekt tegelijkertijd de handen uit de mouwen. Belangrijk daarbij is dat hij uit ervaring weet wat werkt. Hij geeft altijd verhelderende inzichten en stelde kritische vragen. Een absolute aanrader als je wilt ontwikkelen of versnellen met de business!

Helen van den Oever

Directeur, CASE

Groei

Groei slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

3 + 9 =

Maak je eigen organisatie ook digitaal succesvol.

Samen kijken wij met een scherpe blik naar welke data nu echt nodig is voor welk doel. Daarna werken we aan de best integraties en zorgen we ervoor dat jouw data verandert in marketing en sales resultaten.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator