06 15 27 06 02 info@sensewise.nl
FalconForce B.V.
Utrecht
Security

10 – 25 medewerkers

FalconForce

Transformeert marketing en website.

FalconForce helpt organisaties om hun beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Dit doen ze door middel van een combinatie van offensieve, defensieve diensten en trainingen. In nauwe samenwerking met SenseWise zijn er strategische stappen ondernomen, wat heeft geresulteerd in een vernieuwde merkstrategie met duidelijke richtlijnen voor communicatie en visuele identiteit.

Ik ken Alexander ondertussen al een behoorlijk aantal jaren en heb hem in die jaren in verschillende hoedanigheden leren kennen. Het maakt niet uit of Alexander een workshop geeft, helpt met het uitdenken van sales en marketing, of meebouwt aan de website, hij is altijd even scherpzinnig en oplettend als ook vrolijk, sociaal en gedreven. Waar anderen stoppen of geneigd zijn het bijltje erbij neer te gooien gaat Alexander verder; je komt zelden iemand tegen die zo hard en zo snel te werk gaat, waarbij het dan ook zaak is als klant van Alexander om dat tempo bij te benen en het meeste waarde uit de opdracht te halen.
Ivo Noppen

Managing Director, FalconForce

POSITIONERING

FalconForce heeft zichzelf opnieuw uitgevonden door een kritische analyse en verbetering van hun merkpositie. Dit proces heeft geleid tot een inspirerende herpositionering van hun profiel met bijbehorende slogan, en heeft vervolgens geresulteerd in vier krachtige proposities: Red Team, Purple Team, Blue Team en Trainingen. Met de vernieuwde merkidentiteit in gedachten, is er ook een merkgids ontwikkeld. Hierin staan richtlijnen voor de juiste ’tone of voice’, stijl en vormgeving, wat de basis legt voor een consistent beeld van het nieuwe merk.

MERKBELEVING

Het project resulteerde ook in de ontwikkeling van een volledig nieuwe website. Dit omvatte niet alleen het ontwerpen, maar ook het bouwen van de website. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de integratie van HubSpot om inbound marketinginspanningen te faciliteren en te meten. In samenwerking met SenseWise heeft FalconForce ook een nieuwe  marketingbenadering uitgewerkt. Zijn er nieuwe proposities gedefinieerd en een doordachte strategie voor sociale media ontwikkeld om de zichtbaarheid van het merk te vergroten.

TRANSFORMATIE

De nauwe samenwerking tussen FalconForce en SenseWise heeft een opvallende transformatie teweeggebracht in de marketingstrategie en merkidentiteit van FalconForce. De vernieuwingen stellen FalconForce nu in staat om hun doelgroepen op een meer effectieve manier te bereiken en aan te spreken. De herziene positionering heeft FalconForce geholpen om hun innovatieve imago verder te versterken.