06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

EKCO B.V.

Veenendaal

ICT

50 – 100 medewerkers

EKCO

Zet maximaal in op meer online leads.

Het is verleidelijk om vast te houden aan vertrouwde routines. Echter, EKCO heeft een sterke drang naar innovatie en besefte dat verandering noodzakelijk was om voorop te blijven lopen. Daarom heeft Ben Meints SenseWise ingeschakeld om een kritische blik te werpen op de marketing- en verkoopprocessen, evenals de algemene positionering van EKCO.
We zijn erg blij met de hulp van Alexander! Na een roerige tijd met veel wisselingen van de wacht was het tijd om het roer drastisch om te gooien. Samen met Alexander hebben we het proces nieuw leven in geblazen, een kick-ass website neergezet, en lead-generation naar een nieuw niveau gebracht. Waar we begonnen met naar elkaar kijken, hebben we in korte tijd gezamenlijk een efficiente marketing machine neergezet. Met zijn energie en vakmanschap weet hij beweging te krijgen en mensen te stimuleren om net dat stapje extra te zetten. Bedankt Alexander voor je hulp, en op naar de volgende verdieping van ons proces.
Ben Meints

Product Director, EKCO

Alles draait om inzicht

Als organisatie is het gemakkelijk om vast te houden aan je dagelijkse routine. Echter, voor EKCO geldt dit absoluut niet. Ben Meints daagde SenseWise uit om kritisch te kijken naar de marketing- en verkoopprocessen, evenals de algemene positionering van EKCO, omdat ze gedreven zijn door een constante drang naar innovatie.

Alleen de juiste data

Deze uitdaging heeft niet alleen geleid tot een inspirerend “waarom” voor EKCO, maar heeft ook het fundament gelegd voor een duidelijke visie met verschillende inspirerende proposities. De nieuwe inzichten zijn uiteindelijk vertaald naar een conversiegerichte website met slimme lead-generatietools en geïntegreerde processen in het CRM-systeem van EKCO.

Schaalbaar groeien

Met de introductie van een marketing- en verkoopdashboard, inclusief duidelijke KPI’s, heeft EKCO nu de mogelijkheid om in realtime de inspanningen van marketing en verkoop te meten, te monitoren en voortdurend te verbeteren. Deze nieuwe positionering stelt EKCO in staat om onbekende websitebezoekers proactief via marketing om te zetten in waardevolle leads, die vervolgens efficiënt kunnen worden omgezet in nieuwe klanten door het verkoopsteam.