06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

IF Technology B.V.

Arnhem

Engineeringbureau

50 – 100 medewerkers

IF Technology

Bouwt aan de energietransitie.

SenseWise heeft IF Technology ondersteund bij het overbrengen van hun passie en trots naar hun doelgroepen. Samen hebben ze de doelstellingen van IF Technology herijkt en een effectieve marketing- en salesstrategie ontwikkeld op basis van bewezen methoden uit het Verander Framework.

Alexander heeft marketing binnen IF Technology naar een hoger niveau getild. We hebben intensief samengewerkt om de hele keten van strategie tot uitvoering te verbeteren en te versnellen. Essentieel is zijn bereidheid zich te verdiepen in ons bedrijf en de processen die lopen. Daarbij blijft de link naar sales altijd in beeld waarmee ook de return on investment in beeld blijft. Dat in combinatie met zijn enthousiasme maakt hem een waardevol partner.
Martijn van Aarssen

CEO, IF Technology

Alles draait om inzicht

IF Technology is een consultancy- en engineeringbureau dat zich inzet voor de overgang van fossiele naar duurzame energie. Met hun team van bijna 100 gespecialiseerde professionals in gebouw- en gebiedsontwikkeling leggen ze de focus op oplossingen zoals bodemenergie, geothermie en aquathermie.

Alleen de juiste data

Martijn van Aarsen zocht ondersteuning vanuit SenseWise met de vraag: “Hoe kunnen we onze passie en trots overbrengen naar onze doelgroepen?” Samen hebben we de doelstellingen van IF Technology herijkt en een effectieve marketing- en salesstrategie ontwikkeld, gebaseerd op bewezen methoden vanuit het Verander Framework.

Schaalbaar groeien

Deze strategie heeft geleid tot een nieuw online merkplan bij IF Technology. Door slimme combinatie van marketing en sales, met duidelijke doelen en acties, werken beide teams nu nauw samen. Met een nieuwe, conversiegerichte website en inspirerende animaties, blogs, whitepapers en casestudies creëert IF Technology unieke content om hun doelgroep(en) te verrassen en te verbazen. Deze nieuwe activiteiten op het gebied van strategie, planning, content en campagnes leveren ook meer nieuwe leads op voor IF Technology, waardoor ze een essentiële bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie.