06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Bereik jij je klant?

Impactvolle proposities ontwerpen

Heb jij een geweldig idee dat de volgende grote innovatie zou kunnen zijn?

De uitdaging

Vind je het moeilijk om vast te stellen met welke uitdagingen je klanten te maken hebben? Met de juiste methode help ik je de problemen van je klanten te identificeren en een sterke oplossing te ontwikkelen. In plaats van uit te gaan van kenmerken of voordelen, beginnen we met het begrijpen van de behoeften van de klant: hun taken en hoe ze die willen oplossen. Met deze aanpak kun je een aanbod creëren dat de klant echt raakt.

Samen ontwikkelen

Onze gezamenlijke aanpak creëert impactvolle resultaten voor jouw klanten. We bedenken samen innovatieve oplossingen om zo de meest dringende problemen op te lossen. Vervolgens testen wij onze aannames vervolgens bij echte gebruikers. Zo werken we aan een perfecte match. Een propositie die 100% aansluit op de wensen en verlangens van jouw doelgroep.

Op naar een MVP

Met een paar klikken kunnen we samen de oplossing tot leven brengen en kunnen we de inhoud snel testen met innovatieve landingspagina’s of zelfs prototypes. Zo weet je meteen of wat je maakt ook goed aansluit op wat jouw doelgroep wenst. Een Minimum Viable Product (MVP) is de eerste versie van een product of dienst die zo vroeg mogelijk wordt uitgerold naar de klant.

Alexander ter Meulen is een energieke en creatieve dienstverlener voor ontwikkeling en profesionalisering van Marketing en Sales. Met de juiste en kritische vraag in combinatie met zijn creativiteit en energieke houding krijgt hij het voor elkaar dat je persoonlijk en dan ook je onderneming de volgende en juiste stappen zet.

Bart Loose

CEO, NTP

Met een complete transformatie in gedachten van huisstijl, producten, diensten en procedures hebben wij Alexander de opdracht gegeven voor de footprint, uitwerking en begeleiding van dit ambitieuze traject. Mede door zijn passionele inzet en handen-uit-de-mouwen aanpak staat de nieuwe organisatie binnen de gewenste termijn en kunnen we de komende jaren met een professionele uitstraling bouwen, beschermen en beheren.

Marcel Uittenbogaard

CEO, ActiveView

Groei

Groei slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

14 + 8 =

Daadwerkelijk leads genereren die converteren naar klanten.

Op basis van bewezen methodes, verrijkt met doelstellingen van jouw organisatie, ontwikkelen we samen een effectief marketing en sales strategie. De strategie vormt de basis voor jouw online merkplan. Marketing en sales slim combineren met een mix aan heldere doelen en acties, uitgezet in de tijd. Samen publiceren en distribueren wij de content daar waar het moet zijn. Gefocust op relevantie om de juiste doelgroep(en) te bereiken en te vergroten. Al deze activiteiten van strategie, planning, content, campagnes en optimalisatie leveren daadwerkelijk leads op om te converteren naar nieuwe klanten.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator