06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

SPEYK uit Veenendaal

Aanscherpen van de positionering met nieuwe proposities

“Focus op de juiste doelgroepen en deze optimaal laten aansluiten op de dienstverlening van SPEYK”. Dit was de eerste opdracht die Almar te Nijenhuis bij SenseWise heeft neergelegd. In een steeds transparanter wordende wereld, moet ook SPEYK zich meer dan ooit concentreren op de wensen, behoeften en verwachtingen van hun doelgroepen. Alleen zo kan SPEYK haar huidige positie in de markt behouden en verder versterken.

Met bewezen workshops vanuit het Verander FrameWork is er gewerkt aan een nieuwe online positionering. Naast de aangescherpt positionering met daarbij passende nieuwe en inspirerende proposities, is er ook gewerkt aan het verder optimaliseren van de marketing campagnes en de uitvoering ervan.

 

Slim (samen)werken dankzij een heldere klantreis

Door de introductie van een gevisualiseerde klantreis, is het voor SPEYK glashelder geworden waar de kansen liggen om de huidige dienstverlening verder aan te scherpen en zelfs te verbeteren. Daarnaast is het ook een mooi kompas voor de marketing- en verkoopafdeling. Zo kunnen beide afdelingen de reis van de klant op voorhand al duidelijk maken. Deze nieuwe inzichten en processen hebben bijgedragen aan het verder slim automatiseren en professionaliseren van de marketing en sales activiteiten. Het merk SPEYK is hiermee klaar voor verdere groei.

Een jaar of 5 geleden zijn we met SPEYK overgegaan naar een nieuwe positionering. Maar je moet scherp blijven en voorop lopen het liefst. Alexander heeft de positionering van SPEYK verder aangescherpt en de bijbehorende transformatie begeleid. De aangescherpte doelgroepen en bijbehorende proposities zijn nu ook consistent doorgetrokken binnen de gehele organisatie. Met de energie en passie van Alexander hebben we dit in mum van tijd kunnen realiseren.
Almar te Nijenhuis

Directeur, SPEYK