06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Marketing en sales 2.0

Meer clicks, meer conversie, meer leads?

Krijg grip op je leads en til de klantervaring met meer conversies naar ongekende hoogte.

Blijf top of mind

Je herkent het vast wel: Hoe blijf je in beeld bij prospects? Hoe weet je wanneer iemand jouw product of dienst nodig heeft? Hoe weet je wanneer prospects klaar zijn om een koopbeslissing te nemen en kiezen ze dan voor jou of juist voor de concurrent? Ik zorg ervoor dat jouw organisatie altijd ‘top of mind’ blijft en zichtbaar is binnen het netwerk.

Gewoon de KPI’s halen

Hoe krijg je meer aanmeldingen voor je nieuwsbrief? Hoe verkoop je meer producten in je webshop? Hoe houd je voor je advertenties de Cost Per Acquisition zo laag mogelijk? Hoe zorg je dat je e-mails meer clicks krijgen? Voor al dit soort vragen kun je bij mij terecht. Samen gaan we na welke kansen je laat liggen én hoe je ze benut. We analyseren, testen en draaien verschillende campagnes, zodat jij je KPI’s glansrijk haalt.

Beslissen obv data

Van data, naar informatie, naar toegevoegde waarde. Samen analyseren wij jouw online data om de effectiviteit van elke publicatie en/of campagne te beoordelen. Met als doel te blijven leren van het online gedrag van jouw doelgroep(en). Op basis van deze nieuwe inzichten, scherpen we samen de content aan. Met als doel meer conversie door traffic, downloads en inschrijvingen te blijven verhogen.

Alexander ter Meulen is een energieke en creatieve dienstverlener voor ontwikkeling en profesionalisering van Marketing en Sales. Met de juiste en kritische vraag in combinatie met zijn creativiteit en energieke houding krijgt hij het voor elkaar dat je persoonlijk en dan ook je onderneming de volgende en juiste stappen zet.

Bart Loose

CEO, NTP

Met een complete transformatie in gedachten van huisstijl, producten, diensten en procedures hebben wij Alexander de opdracht gegeven voor de footprint, uitwerking en begeleiding van dit ambitieuze traject. Mede door zijn passionele inzet en handen-uit-de-mouwen aanpak staat de nieuwe organisatie binnen de gewenste termijn en kunnen we de komende jaren met een professionele uitstraling bouwen, beschermen en beheren.

Marcel Uittenbogaard

CEO, ActiveView

Groei

Groei slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

9 + 6 =

Daadwerkelijk leads genereren die converteren naar klanten.

Op basis van bewezen methodes, verrijkt met doelstellingen van jouw organisatie, ontwikkelen we samen een effectief marketing en sales strategie. De strategie vormt de basis voor jouw online merkplan. Marketing en sales slim combineren met een mix aan heldere doelen en acties, uitgezet in de tijd. Samen publiceren en distribueren wij de content daar waar het moet zijn. Gefocust op relevantie om de juiste doelgroep(en) te bereiken en te vergroten. Al deze activiteiten van strategie, planning, content, campagnes en optimalisatie leveren daadwerkelijk leads op om te converteren naar nieuwe klanten.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator