06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Bereik jij je klant?

Meer clicks, conversies, meer leads!

Krijg grip op je leads en til de klantervaring met meer conversies naar ongekende hoogte.

Blijf top of mind

In beeld blijven bij prospects en klanten maakt het verschil. Weten wie je product of dienst nodig heeft en wanneer ze klaar zijn voor de conversie is essentieel – maar hoe? Met mijn hulp kun je ervoor zorgen dat je organisatie altijd zichtbaar blijft binnen elk netwerk of doelgroep. Kortom; samen ervoor zorgen dat acties worden omgezet in resultaten!

Gewoon de KPI’s halen

Wil je online meer impact creëren? Weet je niet waar je moet beginnen om meer online zichtbaarheid te krijgen? Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden ontdekken. Ik sta klaar om je te helpen een plan op te stellen dat echt werkt. Van het ontwikkelen van de juiste tools, Buyer Persona’s, content en/of campagnes.

Beslissen obv data

Maak gebruik van de kracht van data en moderne analyse tools. Zorg ervoor dat je merk niet wordt beperkt door plaats en tijd – met een sterke digitale aanwezigheid kun je onmiddellijk contact leggen met klanten overal ter wereld! Verhoog de zichtbaarheid voor een maximaal bereik, zodat je meetbare resultaten krijgt die het verschil maken.

Alexander ter Meulen is een energieke en creatieve dienstverlener voor ontwikkeling en profesionalisering van Marketing en Sales. Met de juiste en kritische vraag in combinatie met zijn creativiteit en energieke houding krijgt hij het voor elkaar dat je persoonlijk en dan ook je onderneming de volgende en juiste stappen zet.

Bart Loose

CEO, NTP

Met een complete transformatie in gedachten van huisstijl, producten, diensten en procedures hebben wij Alexander de opdracht gegeven voor de footprint, uitwerking en begeleiding van dit ambitieuze traject. Mede door zijn passionele inzet en handen-uit-de-mouwen aanpak staat de nieuwe organisatie binnen de gewenste termijn en kunnen we de komende jaren met een professionele uitstraling bouwen, beschermen en beheren.

Marcel Uittenbogaard

CEO, ActiveView

Groei

Groei slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

6 + 7 =

Daadwerkelijk leads genereren die converteren naar klanten.

Op basis van bewezen methodes, verrijkt met doelstellingen van jouw organisatie, ontwikkelen we samen een effectief marketing en sales strategie. De strategie vormt de basis voor jouw online merkplan. Marketing en sales slim combineren met een mix aan heldere doelen en acties, uitgezet in de tijd. Samen publiceren en distribueren wij de content daar waar het moet zijn. Gefocust op relevantie om de juiste doelgroep(en) te bereiken en te vergroten. Al deze activiteiten van strategie, planning, content, campagnes en optimalisatie leveren daadwerkelijk leads op om te converteren naar nieuwe klanten.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator