06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Bereik jij je klant?

Het juiste bericht op het juiste moment.

Krijg grip op je commerciële processen en til je klantervaring naar ongekende hoogte.

De juiste boodschap

Alle bezoekers dezelfde boodschap tonen, is niet erg effectief. Elke bezoeker een persoonlijke boodschap tonen wél. Op elk kanaal, op elk device en op elk tijdstip. Dat is personalisatie.

de juiste bezoeker

Laat me je helpen bij het personaliseren van jouw digitale kanalen. Van websites en e-mails tot en met advertenties. Met slimme tools en technologie herkennen we elke bezoeker en selecteren we de meest relevante boodschap voor hem of haar op dát moment.

op het juiste moment

Je krijgt inzicht in wat bezoekers doen op je website en je kunt gericht de interacties van je bezoekers opvolgen. Stel eenvoudig doelen en conversies in en maak formulieren die passen bij het doel. Volg inschrijvingen op en stuur notificaties naar je organisatie voor persoonlijke opvolging.

Alexander heeft marketing binnen IF Technology naar een hoger niveau getild. We hebben intensief samengewerkt om de hele keten van strategie tot uitvoering te verbeteren en te versnellen. Essentieel is zijn bereidheid zich te verdiepen in ons bedrijf en de processen die lopen. Daarbij blijft de link naar sales altijd in beeld waarmee ook de ROI in beeld blijft. Dat in combinatie met zijn enthousiasme maakt hem een waardevol partner.

Martijn van Aarssen

CEO, IF Technology

Samen met Alexander hebben we het proces nieuw leven in geblazen en lead-generation naar een nieuw niveau gebracht. Waar we begonnen met naar elkaar kijken, hebben we in korte tijd gezamenlijk een efficiënte marketing machine neergezet. Met zijn energie en vakmanschap weet hij beweging te krijgen en mensen te stimuleren om net dat stapje extra te zetten.
Ben Meints

Product management & Marketing, ITON

Groei

Groei slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

8 + 15 =

Schaalbaar en gepersonaliseerd applicaties koppelen.

Als ondernmer heb je het tegenwoordig niet makkelijk. Of je jongleert met allemaal losse ‘applicaties’ of je loopt vast op de uitgebreide tools met veel te functionaliteiten waar vervolgens niet mee te werken is. Herken je dit? Het gevolg is versnipperde data, marketing zonder impact en vooral veel te veel verspilde tijd.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator