06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

Je kan mij altijd bellen via:
06 – 15 270 602

Bereik jij je klant?

Het juiste bericht op het juiste moment.

Krijg grip op je commerciële processen en til je klantervaring naar ongekende hoogte.

De juiste boodschap

Zet de kracht van personalisatie aan het werk! Toon elke online bezoeker een aangepaste boodschap, die voor hem resoneert op elk kanaal, apparaat en op elk moment. Breng de communicatie over jouw producten en/of diensten vandaag nog naar een hoger plan!

de juiste bezoeker

Ontgrendel de kracht van personalisatie. Laat slimme technologieën op maat gemaakte digitale ervaringen realiseren, van webpagina’s tot e-mails en zelfs advertenties! Zorg ervoor dat je in een oogwenk de informatie levert die het beste aanslaat bij je doelgroep op het juiste moment.

op het juiste moment

Houd vinger aan de pols van wat er op je website gebeurt met realtime data en inzichten. Pas snel en eenvoudig je doelen aan om conversies te maximaliseren, maak interactieve formulieren welke de online prestaties optimaliseren om zo de doelen te bereiken. Mobiliseer geautomatiseerd jouw salesteam binnen je organisatie voor gerichte vervolgacties.

Alexander heeft marketing binnen IF Technology naar een hoger niveau getild. We hebben intensief samengewerkt om de hele keten van strategie tot uitvoering te verbeteren en te versnellen. Essentieel is zijn bereidheid zich te verdiepen in ons bedrijf en de processen die lopen. Daarbij blijft de link naar sales altijd in beeld waarmee ook de ROI in beeld blijft. Dat in combinatie met zijn enthousiasme maakt hem een waardevol partner.

Martijn van Aarssen

CEO, IF Technology

Samen met Alexander hebben we het proces nieuw leven in geblazen en lead-generation naar een nieuw niveau gebracht. Waar we begonnen met naar elkaar kijken, hebben we in korte tijd gezamenlijk een efficiënte marketing machine neergezet. Met zijn energie en vakmanschap weet hij beweging te krijgen en mensen te stimuleren om net dat stapje extra te zetten.
Ben Meints

Product management & Marketing, ITON

Groei

Groei slim met data

Verwonder en verbaas jezelf!

2 + 3 =

Schaalbaar en gepersonaliseerd applicaties koppelen.

Als ondernmer heb je het tegenwoordig niet makkelijk. Of je jongleert met allemaal losse ‘applicaties’ of je loopt vast op de uitgebreide tools met veel te functionaliteiten waar vervolgens niet mee te werken is. Herken je dit? Het gevolg is versnipperde data, marketing zonder impact en vooral veel te veel verspilde tijd.

Alexander ter Meulen
Business Accelerator