06 15 27 06 02 info@sensewise.nl

i4 B.V.

Ede

ICT

10 – 25 medewerkers

i4

Bouwt aan haar positionering.

i4, een toonaangevend IT bedrijf uit Ede, erkent de noodzaak om scherp te blijven en veranderingen te omarmen om hun voorsprong te behouden. Daarom hebben ze de expertise van SenseWise ingezet om samen met het managementteam hun positionering verder te verfijnen. Het resultaat is een succesvol rebrandingstraject, waarbij i4PROJECTS is omgedoopt tot i4.

Van 0 tot 100 in 6 seconden hoor ik soms mensen zeggen. Dit is mijn ervaring, niet met een auto, maar met Alexander die zeer gemotiveerd en gestructureerd te werk gaat. Ons vraagstuk voor het opzetten van een professionele salesafdeling heeft Alexander vol overtuiging, passie en ervaring voltooid. De stappen die daarbij zijn gemaakt en de overtuiging van Alexander op onze medewerkers heeft ertoe geleid dat er in korte tijd een uniek concept is gecreëerd.

Michel van de Pol

Directeur, i4

Alles draait om inzicht

Ruim 5 jaar geleden heeft i4 zich succesvol gepositioneerd in de markt, maar ze zijn zich ervan bewust dat ze scherp moeten blijven en veranderingen moeten omarmen om hun voorsprong te behouden. Daarom heeft Michel van de Pol SenseWise ingeschakeld om samen met het managementteam de positionering van i4 verder te verfijnen. Het resultaat: een rebrandingstraject van i4PROJECTS naar i4.

Alleen de juiste data

Tegelijkertijd zijn de belangrijkste diensten van i4 aangescherpt en naadloos geïntegreerd in deze nieuwe positionering. Met gedurfde data-gedreven oplossingen die zowel origineel als functioneel zijn, wil i4 indruk maken. Ze streven ernaar om mens en organisatie productiever en creatiever te maken door middel van slimme processen en end-to-end schaalbare IT-oplossingen.

Schaalbaar groeien

Om hun doelen te realiseren, heeft i4 nieuwe processen en middelen geïntroduceerd om marketing, sales en de interne organisatie optimaal met elkaar te verbinden. Samen streven ze naar een slimmere en efficiëntere werkwijze. Met deze verbindingen kunnen ze de krachten bundelen en samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, waarbij ze streven naar maximale slagvaardigheid en succes.